Небостъргачът Сапфир- Най-високата жилищна сграда в Европа

Небостъргача Сапфир

Най-високата жилищна сграда в Европа и първата екологична сграда на Турция, извисяваща се на цели 261 метра височина- това е Небостъргачът Сапфир в Истанбул. 

Освен уникалния дизайн и вертикалните градини, които отличават комплекса от всяка друга сграда, туристите могат да се насладят и на посещение в самия комплекс. Достъпни за всеки са огромен мол, голф игрище, фитнес, плувен басейн и спа център.

Безспорно най-завладяващия атракцион се намира на последния етаж на небостъргача, до който можете да достигнете с високоскоростен асансьор. Там ще откриете панорамна площадка и ресторант-целия град е в краката ви. Можете да се насладите на обяд или вечеря, докато пред погледа ви се простира красотата на Истанбул. Но това не е всичко! Комплекса предлага 4Dкино, с което може да направите панорамна обиколка на града с хеликоптер без да ставате от удобната си седалка. Специалните ефекти ще ви пренесат във вътрешността на Синята Джамия, хиподрума, Света София, та дори и в някои от най-луксозните хотели в града. Едно незаменимо изживяване!