Хотели в Чанаккале

Препоръчваните хотели предлагани от български туроператори, които можете да ползвате за Вашата междинна нощувка преди ферибота в Чанаккале или за своята почивка в града са

5 звездният ASSOS EDEN GARDENS и 4 звездният GRAND & COMFORT ANZAC

 


Хотел Parion House Hotel, 3*, Чанаккале


Хотел Parion House Hotel 3* е разположен в близост да фериботното пристанище на Чанаккале. Само на 700 м от автогарата, на 1 км. от центъра и на 2 км от Музея на Чанаккале.

Bogaz hotel 3*, 3*, Чанаккале


Хотел Bogaz 3* се намира в Чанаккале, на 1, 3 километра от плажа Мега. Предлага общ салон, тераса и изглед към града. Хотелът е на около 21 километра от залива Анзак, на 28 километра от Мемориала на мъчениците в Чанаккале и на 22 километра от 57-ми пехотен полк. На разположение на гостите има денонощна рецепция, летищни трансфери, рум-сървиз и безплатен WiFi на цялата територия.

Хотел Grand Anzac, 3*, Чанаккале


Хотел Grand Anzac 3* се намира в центъра на Чанаккале и разполага с модерни стаи с климатик и безплатен Wi-Fi достъп.

Хотел Anzac, 3*, Чанаккале


Хотел Anzac 3* се намира в центъра на Чанаккале, на 50 метра от ферибота и срещу изложбения център на университета Onsekizmart и е до & quot; The Clock Tower& quot; ( Часовниковата кула ) - една от забележителностите в Чанаккале.

Comfort Anzac Hotel 3*, , Чанаккале


Резервирайте лятна почивка на база BB (нощувка със закуска) или на база НВ (закуска и вечеря) в хотел Comfort Anzac Hotel 3*, Чанаккале. Транспорт с автобус - 9 дни / 7 нощувки. Дати на тръгване от 28.04.2023 г. до 13.10.2023 г. (всеки петък).

Хотел Parion, 5*, Чанаккале


Луксозният хотел Parion 5* е разположен в центъра на Чанаккале, на 2 километра от автогарата на града, на 1 км от летището.

Хотел Akol, 4*, Чанаккале


Хотел AKOL 4* се намира в центъра на Чанаккале, разполага с уникална гледка към протока Дарданели, само на няколко крачки от морският бряг.

Хотел Troia Tusan, 4*, Чанаккале